09-01-07

Antwoord op het postje van Beesken!!

Beesken zegt in haar blog dat ik moeite heb met het zoeken naar een gepaste jeans! Inderdaad, het mag niet met knopen zijn. Veel te lastig om dicht te knopen. Een goeie ouderwetse rits is nog steeds het beste. En zeg nu zelf, om een plasje te doen staat een man wel in het slechtste geval met nog andere mannen tegen elkaar, netjes te plassen. Sta daar dan eens te prutsen aan uw knoopjesrits! Wat moeten ze dan wel niet denken dat je daar aan het doen bent?  Neenee, voor mij dus een gewone rits.

 

En ik daag iedereen uit om eens met Beesken te gaan zoeken naar kleding! Dit is niet goed, dat is te kort, te groot, te klein, niet de gepaste kleur, snit.......... En dan nog de welgekende vragen....Is mijn gat niet de dik in deze rok? Kan ik daarmee wel op straat? Zien mijn heupen er niet te groot uit in deze broek? Zo kan ik nog een tijdje doorgaan hé . Inderdaad, ben blij als ze eens iets vind wat ze leuk vind en dan ook zal dragen. Thuis kan het nog zijn dat zij dan wel vind dat haar gat te dik is in die broek. Maar ja, zo zullen wel meer vrouwen zijn zeker? Hihihi

 

Dus bij deze....als er zich iemand geroepen voelt om de volgende keer te gaan shoppen met beesken...

21:49 Gepost door Lost in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: ritssluiting, rits, beesken, rok, broek |  Facebook |

Commentaren

:-))) Kom juist van de blpog van Beesken en die zegt juist hetzelfde over jou hahahahaha, dus feitleijk zijn jullie op dat gebied elkaar toch wel waard he.
Groetjes


Gepost door: Etienne | 10-01-07

Willen we Beesken zaterdag eens loslaten in de Gentse winkelstraten???
Ik vraag me wel iets af: over welk dik gat heet Beesken het??? Je ziet haar bijna niet lopen!! Ach... vrouwen hé ('k zal het maar zelf zeggen...)
Groetjes

Gepost door: Lucretia | 10-01-07

hoho... je zou nog verschieten van mijn muziekkeuze... vroeger draaide hier veel Sepultura en Curt Cubain ... mijn zoon was daar gek van en dat mocht van mij ook wel opstaan... niet voor een ganse dag maar een cd vol was ok hoor. Heb een heel uiteenlopende muziekkeuze. 'k weet natuurlijk niet welk genre anathema is maar ik wil het wel ontdekken.
Groetekes

Gepost door: Lucretia | 10-01-07

Zaterdag zullen we wel zien wie de moeilijkste klant van jullie is ;-))
Groetjes en tot binnenkort?

Gepost door: emmy | 10-01-07

Ik denk... dat je voor jeans naar Holland moet komen hoor Lost...hier zie je nog erg veel ritsen! Maar het (oh gruwel!!!!!!) HEUPmodel is in opkomst! aaarrrggghhhh! Niks voor mij, maar iedereen moet altijd maar meelopen met de kudde! Waardeloos vind ik dat! Ik vrees met grote vreze dat er straks voor mij geen fijne jeans meer te vinden zal zijn hoor! En zoveel vraag ik niet...gewoon een modelletje met rechte pijpen en de middelband in m'n middel! En het liefst ook gewoon een rits ja, want je hebt gelijk....het is gewoon een gepruts voor niks! :-)))))
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 10-01-07

:-) hier vind je nog veel jeansbroeken met ritsen hoor
draag ook niks anders, ferm gemakkelijk
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-01-07

De commentaren zijn gesloten.