25-12-06

Rariteitenstokje!

Heb van Beesken het rariteitenstokje doorgekregen. Allé, zal mijn best doen om er de zes raarste volgens mij uit te halen.

 

1: Bij onweer ben ik graag buiten. Het laad me terug op. Spijtig dat het meestal onweert als het laat is, maar daar ik met de nacht werk, ben ik ginds wel buiten tijdens mijn break. Dus toch een beetje genieten als het onweert en lekker opladen.

 

2: Als ik op de stoep wandel, "tel" ik de tegels waar ik over stap. Dus ga ik van de eerste tegel, naar de derde en zo verder naar de vijfde.

 

3: Als ik ergens naartoe rijdt met de auto, en ik kom er aan, zal ik nooit stoppen als de kilometerteller op 13 staat. Zal altijd een klein toertje doen, zodat de verdomde teller verder staat. Vroeger was het nog erger. Dan stopte ik ook niet als alle getallen tesamen een 13 vormden.

 

4: Op het werk moest ik dikwijls horen dat ik veel alleen zat. Ben graag alleen. Dat komt omdat ik vroeger veel alleen zat en de rust zalig vondt. Nu is het hier nooit rustig en dus laad ik me op in de herrie van het werk. (rare kwiebus hé)

 

5: Als we thuis eten, ben ik één van de eerste die klaar is en mijn bord wegzet als de anderen nog bezig zijn. Ook een erfenis van vroeger. Vroeger heb ik meer dan 8 jaar alleen voor mijn gehandicapte vader gezorgd. Ik ben vegetarier en als ik zijn eten klaarmaakte, was het mijne al gemaakt. Dus eette ik het mijne al rechtstaands op terwijl ik het zijne klaarmaakte. Zo had ik daarna meer tijd over om iets voor mezelf te doen.

 

6: Als ik over een zebrapad ga, "tel" ik ook de strepen. Ik ga dus van de eerste streep naar de derde en zo verder. Maar daar deze verder staan dan de stenen van de stoep, kan ik me voorstellen dat het ene raar zicht is, me bezig te zien. Maar...ik trek me niet aan wat anderen van me denken. Hihihi

 

Zo, ga dit rariteitenstokje ook doorgeven aan 6 anderen, en wel aan de volgende bloggers...

 

Emmy

Lucretia

Vicky

SpeedyLuc

Ninne

Scottie

 

Voila, tes on eir (op zijn Aalsters)

10:43 Gepost door Lost in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

En nog een stokje voor mij ook, amaai, ik ga eens moeten nadenken en uitzoeken wat nu raar of gewoon aan mij is ;-))
Zette ook al een reactie hieronder.
Groetjes

Gepost door: emmy | 25-12-06

oeps.... al het 2de stokje voor mij. Merciekes hé... 'k Kreeg het vorige week al door van Boogieke en moet daar nu toch dringend iets aan doen!
Effe denken en straks begin ik er aan...

Gepost door: lucretia | 27-12-06

De commentaren zijn gesloten.